Ejendomsinvestering versus aktier og obligationer

Ejendomsinvestering er en af flere måder, at få din formue til at vokse på.

Investering i fast ejendom vil altid være i konkurrence med aktier og obligationer. Hvad der er den bedste og rigtige investering for dig afhænger af dine forhold:

  • Er der risiko for, at du skal bruge dine penge inden for en kortere årrække)? Så bør du vælge likvide aktier – så likvide at du kan trække dig ud, når du får behovet, men vær opmærksom på at der er risiko for at du har lidt et kurstab. Ejendomsinvestering har tendens til at være illikvid til en vis grad, og er derfor ikke velegnede til investeringer over en korte årrække.
  • Har du problemer med at sove om natten, hvis dine aktier falder i værdi og har du tendens til at handle meget hvis markedet er uroligt? Vælg ejendomsinvestering eller obligationer i stedet. Det er bevist mange gange, hvordan de der handler mest også får et ringere afkast end markedet på grund af handelsgebyrer og forhastede beslutninger.
  • Hvor lang tid er der til du trækker dig tilbage fra arbejdsmarkedet og ønsker at gøre brug af dine penge? Jo kortere en tidshorisont du har, des mindre risiko bør du også acceptere i din investering. Du kan købe aktier med lav indeks i form af markedsforeninger fremfor at placere dine penge i egen udvalgte virksomheder med væsentligt større risiko til følge.
  • Har du i forvejen høj eksponering i aktier og obligationer?  Vores ejendomsinvesteringer har fokus på højt cashflow og kan derfor sammenlignes med den løbende (negative) rente + udtrækning, som du i dag får på dine obligationer.  Med meget stor sandsynlighed vil du kunne opnå et større cashflow på både kort og langsigt ved vores ejendomsprojekter end du kan ved investering i obligationer.

Tag kontakt til os for at finde ud af, om ejendomsinvestering eller investering i aktier eller obligationer er det rette for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.